Asahi gasztro-workshop Maki Stevensonnal

Idén Magyarországra is megérkezett a világ egyik legkedveltebb prémium söre az Asahi Super Dry. Az ital ízét a japán nyelvben egyetlen szóval KARAKUCHI-nak nevezik. E mögött az egyszerű kifejezés mögött azonban - Japán kultúrájára és gasztronómiájára jellemző módon - egy összetett világ bújik meg, mely egy friss, száraz ízt takar, gyors, tiszta lecsengéssel. Ez az íz teszi az Asahit egyedülállóan alkalmas kísérővé a legkülönbözőbb ételek mellé.A speciális ízvilágot novemberben egy különleges gasztro-workshoppal mutattuk be, ahol Magyarország egyik legismertebb japán séfjének, Maki Stevensonnak tolmácsolásában minden eddiginél közelebbről ismerkedhettek meg a vendégek a csodálatos japán gasztronómia és az Asahi kapcsolatával. A Maki által összeállított három fogasos japán lakomához kitűnően illett egy jó pohár frissen csapolt japán sör, Maki mellett pedig a japán körútjáról frissen visszatért Jókuti András gondoskodott az izgalmas gasztrokulturális történetekről.

Previous
Previous

Hazánk íróival és költőivel köszöntöttük fel a Coca-Colát

Next
Next

Letettük Buda legnagyobb plázájának alapkövét